Krokodille badedyr til Swimmingpool

Krokodille badedyr er en rigtig swimmingpool klassiker! Hvem har ikke været en tur i badeland, eller på ferie et sted hvor der flød sådan en farlig sag rundt? Det genkendelige udtryk og den karakteristiske grønne farve er svær at overse. Det har betydet at den grønne oppustelige krokodille for mange er blevet indbegrebet af et badedyr. Og det forstår vi virkelig godt! udover at krokodillen ser virkelig sjov ud, så ligger man også rigtig godt på den. Den er den perfekte flydedyr til at pjaske rundt i en pool med.

De fleste oppustelige krokodille badedyr har håndtag, så du nemt kan holde fast. Der er tit rift om at få lov til at lege på krokodillen, så hold godt fast! En oppustelig krokodille badedyr er ofte fra 150 cm eller længere. Vi anbefaler de mindre modeller hvis den skal bruges til små børn. Men så er den også en oplagt legemakker til sommerens varme dage i haven.

Husk altid at have opsyn af en voksen når børn leger med badedyr. Et billigt badedyr er lige så sikkert som et dyrt badedyr, og den oppustelige krokodille badedyr er ingen undtagelse. Den er produceret i blød PVC som sikrer et solidt og holdbart badedyr, som du helt sikkert vil få glæde af i mange år.

Oppustelig krokodille til haven

En oppustelig krokodille bringer lidt af junglen ind i din have! Den grønne krokodille ser farlig ud, og giver en ekstra dimension til havens vandleg. En oppustelig krokodille er fantastisk til både store og små, og er blandt de allermest populære badedyr herhjemme. Nyd den i badebassinet, eller endnu bedre – i en stor swimmingpool. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til badedyr og vandleg.

Krokodille badedyr er altid et sikkert hos til hele familien, og den vil med garanti sprede glæde i poolen på en varm sommerdag. Nyd larmen fra de mindstes leg i vandet, og slap af mens du mærker solens stråler. Men pas på – der er risiko for vandpjask!

Uanset hvilket badedyr i leder efter, så er vi her hos BilligeBadedyr.dk sikre på at et Krokodille badedyr kan leve op til alle jeres forventninger! Et billigt badedyr er heldigvis nemt at puste op, og det klares hurtigt med en god luftmadras pumpe.

Se alle de spændende badedyr på vores forside hvor du også kan blive meget klogere på andre billige badedyr!

Krokodille badedyr

Leder du efter gode tilbud? Besøg vores venner hos Tilbudsdage.dk Her kan du finde skarpe priser på alt fra tøj, til beautyprodukter.