Flamingo Badedyr

Spring i poolen med det populære Flamingo badedyr, og gør alle dine venner misundelige! Årets helt store poolhit, som du helt sikkert allerede har set på instagram. Også kendt som blogger flamingoen, var den ALLE steder på instagram sidste år,  hvor den virkelig gik sin sejrsgang. Det virkede nærmest som om at det lyserøde flamingo badedyr var alle steder. Uanset om ferien foregik i et sommerhus i det sydfranske, på et hotel ved de Kanariske øer, eller i et dansk sommerhus så var der med garanti et lyserødt flamingo badedyr i swimmingpoolen.

Nu er det blevet din tur til at flyde rundt med super god stil i den lyserøde flamingo, som sikrer dig den ultimative pool afslapning. Ud over at se hammer godt ud, så er den også virkelig behagelig at flyde rundt på. Og ærlig talt – hvem kan egentlig stå for sådan en fin lyserød pool flamingo?!

Du kan købe dit nye lyserøde flamingo badedyr rigtig mange steder på nettet, og vi vil derfor altid anbefale dig at du finder den på lager hos en dansk webshop. Så er du nemlig ofte sikret hurtig levering og et godt, kvalitets produkt.

Blogger Flamingo

Det oppustelige flamingo badedyr bliver i nogle kredse også omtalt som blogger flamingo. Navnet giver faktisk rigtig god mening hvis man tænker over det, da rigtig mange danske, og udenlandske, bloggere lagde billeder op på instagram sammen med en lyserød oppustelig flamingo sidste sommer. Det ultra populære badedyr dukkede op på instagram billeder fra ferier over hele verden, og nogle af de allerstørste bloggere i verden delte billeder fra swimmingpoolen i selskab med en lyserød oppustelig flamingo.

Blogger Flamingo skal derfor mest ses som et udtryk, frem for en egentlig beskrivelse af et specifikt badedyr. For der findes rigtig mange forskellige oppustelige flamingo badedyr, som kan variere meget i størrelse. Derfor vil du også kunne se rigtig mange forskellige modeller hvis du går på Flamingo jagt inde på instagram. Uanset hvilken blogger flamingo du ender med at vælge, så er vi her hos Billigebadedyr.dk helt sikre på at den vil komme til at give dig rigtig mange skønne timer i poolen her til sommer.

Oppustelig flamingo badedyr

Uanset om du skal på stranden eller et smut i poolen, så kan du give turen et tropisk strejf med et oppusteligt flamingo badedyr. Det lyserøde vidunder kommer til at sikre dig en fantastiske sommer i vandet – og med ekstra god stil! Du er sikret misundelige blikke og anerkendende blik fra de andre gæster på stranden, eller ved swimmingpoolen.

Det er lidt som om at et billigt badedyr giver en ekstra dimension til badeturen, og er med til at gøre dagen en lille smule sjovere. Samtidig er det bare fantastisk afslappende at ligge og flyde rundt på et oppusteligt badedyr. Hvis du overvejer at skulle bruge dit oppustelige flamingo badedyr på stranden, anbefaler vi dig at du binder et solidt reb omkring den. På den måde kan du sikre dig at dit badedyr – og dig selv, ikke flyder væk med strømmen.

Kæmpe Flamingo Badedyr

Er du typen som bare ikke kan få nok opmærksomhed? Og er et lille, almindeligt badedyr bare slet ikke nok til dig? Så bare rolig og fortvivl ej! Der findes nemlig rigtig mange forskellige oppustelige flamingo badedyr på markedet, og de kan også fåes i KÆMPE store versioner. Den aller største vi kender til, er et kæmpe flamingo badedyr med plads til hele 8 personer! Det sætter selvfølgelig også lidt nogle krav til størrelsen på swimmingpoolen, men den garanterer i hvert fald misundelig blikke hvis du tager den med på stranden. Forestil dig at komme ned på stranden, og blive mødt af synet af en  3 meter høj oppustelig flamingo. Imponerende!

Uanset hvilket flamingo badedyr du ender med at vælge, så giver det tropiske associationer at flyde rundt på den lyserøde fugl. Swimmingpoolen får en helt anden feeling, og det føles nærmest som om at du er blevet transporteret sydpå.

Når først du har fået dit flamingo badedyr kommer du aldrig til at vende tilbage til en kedelig, grå luftmadras. Gå sommeren i møde med dit nye badedyr, og forbered dig på at skovle masser af likes ind på instagram! Hvis du stadig er i tvivl om hvilket badedyr du helst vil have, så prøv at købe lidt forskelligt. På den måde kan du hurtigt finde det helt rigtige til dig.

Se flere billige badedyr på vores forside

Flamingo badedyr

Leder du efter gode tilbud? Besøg vores venner hos Tilbudsdage.dk Her kan du finde skarpe priser på alt fra tøj, til beautyprodukter.