FCK Badedyrstifo

Du har måske set billederne af en hel tribune fyldt med fodboldfans… Og badedyr… Her får du historien bag. For det virker ikke særlig logisk, for hvad har badedyr med fodbold at gøre? Og hvad får hardcore FCK fans til at lave en badedyrstifo én gang om året?

Det hele startede tilbage i år 2004, hvor Parken Sport og Entertainment, firmaet bag FCKs fodbold, købte det kendte badeland Lalandia. Den slags bliver sjældent pænt modtaget, og FCK fans måtte i tiden efter høre på mange jokes omkring købet, og finde sig at blive kaldt badedyr.

For at fjerne det negative fokus, fandt en gruppe FCK fans på den ide at de ville fylde parken med badedyr! Så i stedet for at badedyr skulle være et skældsord som modstandernes fans kunne bruge, ville man gøre det til en del af klubbens mange fantraditioner. Derfor begyndte man at medbringe badedyr til sæsonens sidste hjemmekamp. Når kampen har været i gang i 13 minutter går det løs, og alle FCK fans starter deres Badedyrstifo og så vælter det rundt med farverige badedyr på tribunen!

Her hos Billigebadedyr.dk syntes vi at det er en fantastisk tradtition, som virkelig er med til at skabe en fed atmosfære på stadion. Uanset hvilket hold man holder med, så er FCKs badedyrstifo et af året aller sjoveste indslag i superligaen. Badedyrstifoen er blevet så populær at den har fået sit eget instagram hashtag! Søg efter #badedyrstifo på instagram og se alle de fantastiske billeder.

Billige badedyr til Badedyrstifo

Vil du se mere? Så kan du se Badedyrstifoen fra 2019 ved at klikke her. Og hvilken video! Wauw! Hvis du kunne tænke dig at se den store badedyrstifo i levende live, så skal du købe billet til FCKs sidste hjemmekamp i Parken. Her bliver der hvert eneste år kastet rundt med badedyr i starten af 1. halvleg. Det ser så fedt ud!

Vil du vide mere om sjove badedyr? Så kan du blandt andet blive klogere på den famøse blogger flamingo og den oppustelige krokodille her på siden. Der er virkelig mange fede badedyr!

Leder du efter gode tilbud? Besøg vores venner hos Tilbudsdage.dk Her kan du finde skarpe priser på alt fra tøj, til beauty produkter.

FCK badedyrstifo