Enhjørning badedyr

Spring i poolen med det magiske enhjørning badedyr og flyd rundt som i et eventyr. Enhjørningen er et berømt fabeldyr som har fascineret mennesker i flere århundreder. Ligesom den famøse lyserøde Blogger flamingo, giver den oppustelige badedyrs enhjørning en helt ny dimension til turen i swimmingpoolen. Sommeren kan føles som om at den varer for evigt når man leger i poolen, og solens varme stråler rammer kroppen.

Gør sommeren til et eventyr med et fantastisk enhjørning badedyr. Uanset om du blot ønsker at pynte poolen op til fest, eller mangler et nyt badedyr til at flyde rundt på, så vil denne enhjørning helt sikkert være et kæmpe hit til både store og små legebørn.

Prøv at forestille dig hvor mange misundelige blikke du vil få, med en oppustelig enhjørning flydende rundt i poolen?

Uanset om du først bemærker de flotte vinger, regnbuen i manken eller det store horn i panden, så vil enhjørning badedyret skille sig ud blandt de andre badedyr. Og behøver vi sige at et enhjørning badedyr uden tvivl kan skaffe dig lige så mange likes på instagram som den oppustelige flamingo ;-)? Vi er i hvertfald sikre på at enhjørningen kan være mindst ligeså populær som så mange andre billige badedyr.

Kæmpe enhjørning badedyr

Der findes rigtig mange forskellige versioner af den oppustelige enhjørning. Vi har set helt små oppustelige kopholder udformet som enhjørninger, og det klassiske flydedyr. Men noget helt unikt, er en kæmpe enhjørning som badedyr! Nogle stedet kan du købe en oppustelig enhjørning som er næsten 3 meter højt! Så er du i hvert fald sikret misundelige blikke fra de andre gæster i swimmingpoolen.

Skal du også være klar til sommerens vandleg? Skynd dig at bestille dine nye badedyr, så du er forberedt til en sommer du sent vil glemme.

Se alle de spændende badedyr på vores forside hvor du også kan blive meget klogere på andre billige badedyr!

Enhjørning badedyr

Leder du efter gode tilbud? Besøg vores venner hos Tilbudsdage.dk Her kan du finde skarpe priser på alt fra tøj, til beautyprodukter.